Sosyal Güvenlik Haftası, Vali Aydın’ı ziyaret’le başladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle kendisini ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanlarını makamında kabul etti.SGK İl Müdürü Abdulkadir Ayluşturhan, SGK Müdür Yardımcısı Abdulcelil İlbaş ve şube...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal Güvenlik Haftası, Vali Aydın’ı ziyaret’le başladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle kendisini ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanlarını makamında kabul etti.

SGK İl Müdürü Abdulkadir Ayluşturhan, SGK Müdür Yardımcısı Abdulcelil İlbaş ve şube müdürleri, Vali Aydın'ı makamında ziyaret ederek, bir buket çiçek takdim etti. Vali Aydın, kendisini ziyaret eden kurum çalışanlarına teşekkür ederek, haftalarını kutladı. Sosyal Güvenliğin önemine değinen Vali Aydın,”Sosyal Güvenlik Kurumunu tüm paydaşlarına tanıtmak, toplumda sosyal güvenlik ve sigortalılık bilincinin oluşturulmasına ve yerleşmesine katkı sağlamak amacıyla hafta boyunca bilgilendirici ve tanıtıcı faaliyetler de bulunulacaktır.” dedi.

SGK İl Müdürü Abdulkadir Ayluşturhan ise; hafta kapsamında toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla yapacakları etkinliklerle ile ilgili bilgi sundu. Ziyaret, hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar