Son 20 yıldaki gelişim yüz yıla bedel oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin genç işadamlarına gelişimi ve değişimi yakalama çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Son 20 yıldaki gelişim yüz yıla bedel oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin genç işadamlarına gelişimi ve değişimi yakalama çağrısında bulundu. Özhaseki, son 20 yıldaki gelişimin yüz yıla bedel olduğunu açıkladı.

Gelişen Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Genç İşadamları Platformu tarafından düzenlenen 'Genç İşadamları Ödülleri' töreninin onur konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu. Gençlerle sohbet eden Başkan Özhaseki, yaptığı konuşmada, son 20-30 yılda yaşanan değişimin yüzyıllara bedel olduğuna vurgu yaparak, "Sizler geleceğin işadamları, sanayicileri olacaksınız. Bu yüzden sizlere büyük iş düşüyor. Günümüzün bilgi birikimi, teknolojisi neyse onu yakından takip edip uyguladığınız gibi gelecekte neler olacak, hangi teknolojik gelişmeler yaşanacak bunları da zamanında algılayıp uygulamanız gerekecek. Çünkü dünyamızda çok hızlı bir gelişim yaşanıyor. Bu değişime ayak uyduran hayatta kalır, ıskalayan yok olup gitmeye mahkum olur. Şehirler için de bu durum böyledir. Günümüzde artık belediyelerin su getirmesi, kanal veya yol yapması belediyecilik açısından yeterli değildir. Şehrini ileriye taşıyacak, gelişimine kapı aralayacak proje ve yatırımların peşinde koşmalıdır" dedi.

Konuşmanın ardından GESİAD Genç İşadamları Platformu Başkanı Taha Keskin tarafından Başkan Özhaseki'ye 'Onur Konuğu Plaketi' verildi. Başkan Özhaseki törende ayrıca çeşitli dallarda ödüle layık görülen genç işadamlarının ödüllerini verdi.
CİHAN

Yorumlar