Soma'daki spor salonu, gençlik merkezine dönüştürülecek

Manisa’nın Soma ilçesinde, Soma Linyit Anadolu Lisesi Spor Salonu'nun gençlik merkezine dönüştürülmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmaları için protokol imzalandı.

Google Haberlere Abone ol
Soma'daki spor salonu, gençlik merkezine dönüştürülecek

Manisa’nın Soma ilçesinde, Soma Linyit Anadolu Lisesi Spor Salonu'nun gençlik merkezine dönüştürülmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmaları için protokol imzalandı. Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Abdurrahman Savaş, tadilat, bakım ve onarım çalışmasıyla spor salonunu daha kullanılır hale getireceklerini söyledi.

Spor salonunun gençlik merkezi olarak kullanılacağını ifade eden Vali Savaş, "Mevcut binamızı komple yıkmayacağız, bölümler ilave edeceğiz. Bu projenin toplam maliyeti 1 milyon lira olacak. Bunun 650 bin liralık genel onarım masrafını Soma Belediyemiz üstleniyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de 250 bin lira katkıda bulunacak.” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Savaş, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Belediye Başkanı Hasan Ergene ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik tarafından bakım onarım protokolü imzalandı. CİHAN

Yorumlar