Soma'daki madencilerden Balıkesir Valisi Turhan'a teşekkür ziyareti

Manisa'nın Soma ilçesinde facianın meydana geldiği maden ocağında çalışan bir grup işçi, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. Olayın meydana geldiği günden itibaren sürekli yanlarında olan ve acılarını paylaşan Turhan'a...

Google Haberlere Abone ol
Soma'daki madencilerden Balıkesir Valisi Turhan'a teşekkür ziyareti

Manisa'nın Soma ilçesinde facianın meydana geldiği maden ocağında çalışan bir grup işçi, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. Olayın meydana geldiği günden itibaren sürekli yanlarında olan ve acılarını paylaşan Turhan'a teşekkür ettiler. İşçiler, Vali Turhan'ın olayı haber alır almaz madene geldiğini ve bir hafta boyunca yapılan çalışmalarda koordinasyonu sağladığını söyledi. Ailelere manevi destek olmasının yanında vatandaşlara metanetle ve sabırla yaklaştığı için teşekküre geldiklerini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Turhan da, "Çok büyük bir acıyı hep beraber yaşadık. Üzerimize düşen sorumluluk, acıların paylaşılması ve yaraların sarılmasıdır. İnşallah devletimiz, en kısa sürede yaraları saracaktır. Ayrıca maden kazalarının en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması yanında, çalışma şartlarının iyileştirilmesi sağlanacaktır. Devletimiz her zaman yanınızdadır. Hayatını kaybeden tüm arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Madende çalışan tüm arkadaşlar dahil olmak üzere milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

Maden işçileri, ziyaretin anısına Vali Turhan'a bir baret hediye etti. CİHAN

Yorumlar