Soma’da her şeyi anlatan tabela

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası şehir tabelasına yansıdı. İlçeye girişte nüfus 105 bin yazan tabelaya çekilen siyah bant ve yazılan -302+? ibaresi dikkat çekti.Soma’da yaşanan maden kazası yüzlerce aileyi acı içinde...

Google Haberlere Abone ol
Soma’da her şeyi anlatan tabela

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası şehir tabelasına yansıdı. İlçeye girişte nüfus 105 bin yazan tabelaya çekilen siyah bant ve yazılan -302+? ibaresi dikkat çekti.

Soma’da yaşanan maden kazası yüzlerce aileyi acı içinde bıraktı. Kimi babasını kimi oğlunu kimi kardeşini kaybetti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız kameralar karşısına geçerek son gelişmeleri ve maden kazasında yaşamını yitiren işçilerle ilgili rakam veriyor. Bakan Yıldız’ın, “Çalışmalar bittikten sonra tekrar aranacak. Ailenin müracaatlarına bakılacak. Üst sınırını en azından telaffuz etmiş olduk. Ümit ediyoruz ki inşallah daha altında çıkar. 299-300-302 işçi kardeşimizi kaybetmiş olarak burayı kapatırız diye düşünüyorum.” şeklindeki konuşmasından sonra şehir tabelasına kim tarafından yapıldığı belli olmayan bir yazı yazıldı. Üzerinde ‘Soma Nüfus 105 000’ yazan tabelanın altına -302+? yazılması dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar