Sokak satıcılarına operasyon: 4 gözaltı

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 500 gram esrar, bin 500 adet uyuşturucu hap ve bir miktar eroin ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Sokak satıcılarına operasyon: 4 gözaltı

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 500 gram esrar, bin 500 adet uyuşturucu hap ve bir miktar eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2’si tutuklu 6 kişi yakalandı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda, okulların çevresinde ve parklarda gençleri hedef seçen sokak satıcılarını takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Operasyon hazırlıklarının tamamlanmasının ardından şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenleyen narkotik ekipleri, 2’si tutuklu 6 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlılara ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 500 gram esrar, bin 500 adet uyuşturucu hap ve bir miktar eroin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.K., H.K., H.K. ve H.İ.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, sokak satıcılarına şehir dışından uyuşturucu temin ettiği belirlenen O.K. ve İ.D. isimli 2 zanlının, 2 ay önce gerçekleştirilen bir operasyonla tutuklandığı bildirildi.

CİHAN

Yorumlar