Şizofren Doktor Annesini Bıçak Tehdidiyle Rehin Aldı

Eskişehir'de doktorluk yaparken geçirdiği rahatsızlık sonucu malulen emekli olan Hakkı Murat S., kendisini doktora götürmek isteyen annesi Aysel S.'yi bıçakla rehin aldı.

Google Haberlere Abone ol
Şizofren Doktor Annesini Bıçak Tehdidiyle Rehin Aldı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde tabip şekilde vazife yaparken geçirdiği rahatsızlık sonucunda malulen emekliye ayrılan 50 yaşındaki Hakkı Murat S. kendisini doktora götürmek dileyen anası 72 yaşındaki Aysel S.'yi bıçakla rehin aldı. Apartmanın kapısını kıran polisler, anneyi kurtarırken, Hakkı Murat S.'yi de hastaneye götürdüler.

Balyoz Davası ile alakalı en son gelişmeler

'APARTMAN SAKİNLERİ OLARAK BIKTIK'

Polisin itfaiyeden aldığı balyoz ile kapıyı kırması sonucunda anne kurtarılırken, oğlu da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Apartmanda oturan Hüseyin Özkütük olayla ilgili şunları söyledi: 'Apartman sakinleri şekilde aileyi mahkemeye verdik. Sürekli bu hadise oluyor. Polis geliyor. Apartman sakinleri şekilde bıktık. Evin tahliyesi istemimiz 3 yıldır devam ediyor. Mahkeme üç yıldır karar veremedi. Mahkeme her durumda apartmandan bir bireyin ölmesinden sonra karar verecek. Apartman sakinleri, komşuya gitmeye korkuyor. Hasta çocuk herkesi korkutuyor. Apartmanda kalan kadınlar, apartmanda tek şekilde gezemiyor. İnip çıkamıyor. Bıçakla terör estirdiği vakitler oluyor. Çünkü ilacını içmiyor.' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar