Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında Ulubaş Lisesi birinci oldu

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından ortaokul beşinci ve liselerin dokuzuncu sınıfları arasında gerçekleştirilen Hz.

Google Haberlere Abone ol
Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında Ulubaş Lisesi birinci oldu

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından ortaokul beşinci ve liselerin dokuzuncu sınıfları arasında gerçekleştirilen Hz. Muhammed (sas)'in Hayatı konulu ‘Siyer-i Nebi bilgi yarışması’ sonuçlandı. 7. Bölge yarışmasında Osman Ulubaş Anadolu Lisesi ekibi bölge şampiyonu oldu.

Melikgazi Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi salonunda yapılan 7. Bölge yarışması finallerine Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, Şaban Fazlıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi, Kadir Has Anadolu Lisesi katıldı. Jüri üyeliğini Milli Eğitim Müdürlüğünce seçilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri yaptı. Osman Ulubaş Anadolu Lisesi'ni temsilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ümit Harun Akkaya ve Hacer Işık nezaretinde hazırlanan 9. sınıf öğrencileri Şeymanur Ardıç, Özge Karadeniz, Güler Kurtoğlu 20 sorudan 19’unu bilerek ipi göğüsledi. Yarışmadaki sorular Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları arasında çıkmış olan ve Osman Keskioğlu, Ali Himmet Berki tarafından yazılan ‘Hatemu’l-Enbiya Hazreti Muhammed ve Hayatı’ adlı kitaptan seçildi. Yarışmada birinci olan Osman Ulubaş Anadolu Lisesi ekibe madalyaları verildi. CİHAN

Yorumlar