Sivas’ın en geniş katılımlı turnuvası

Sivas FEM dershanelerinin düzenlediği 39 takımlı en geniş futbol turnuvasının final müsabakası yapıldı. LYS sınavı önncesi öğrencilerin stres atmalarını amaçlayan turnuvanın finalinde dershanenin mezun grubu öğrencileri ile 11. sınıf...

Google Haberlere Abone ol
Sivas’ın en geniş katılımlı turnuvası

Sivas FEM dershanelerinin düzenlediği 39 takımlı en geniş futbol turnuvasının final müsabakası yapıldı. LYS sınavı önncesi öğrencilerin stres atmalarını amaçlayan turnuvanın finalinde dershanenin mezun grubu öğrencileri ile 11. sınıf öğrencileri karşılaştı. Karşılaşmada her iki yarıda da gol olmazken penaltılara uzayan maçta mezun grubu öğrencileri 11. sınıf öğrencilerini mağlup etti. Müsabaka sonunda 1. ve 2. takımlara madalya takdim edilirken turnuvanın 1.olan takımı kupa kaldırarak şampiyonluğunu ilan etti.

Dershane Müdürü Mete Erkuş, Sivas’ın turnuva tarihinde en geniş katılımlı futbol turnuvasını düzenlediklerini söyledi.

“Kalp ve kafa izdivacı yapılmış bu nesli yetiştirmek tüm millet olarak gayemizdir” diyen Erkuş, “Bir sezon boyunca öğrencilerin dershanede dersler işlediklerini, testler çözdüklerini belirterek, Bu etkinlikle gençleri LYS sınavı öncesi sporla motive etmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Dinlenmenin boş boş oturmak olmadığının altını çizen Mete Erkuş, Futbol ile öğrencilerin ruhen dinlendiklerine vurgu yaptı.

Şampiyon olan öğrencilere ve bu turnuvaya katılan tüm öğrencilere seslenen Mete Erkuş “Burada şampiyon olduğunuz gibi tüm hayatta ve önünüzdeki LYS sınavında başarılı olmanızı diliyorum temennisinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar