Sistemli AVM, Gaziantep'te 3 yeni şube açtı

Gaziantep'in önemli perakende firmalarından biri olan Sistemli AVM, Gazikent ve İbrahimli bölgelerinde 3 yeni şube açarak büyümesini sürdürüyor. Hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini dile getiren Sistemli AVM Genel Koordinatörü Adem...

Google Haberlere Abone ol
Sistemli AVM, Gaziantep'te 3 yeni şube açtı

Gaziantep'in önemli perakende firmalarından biri olan Sistemli AVM, Gazikent ve İbrahimli bölgelerinde 3 yeni şube açarak büyümesini sürdürüyor. Hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini dile getiren Sistemli AVM Genel Koordinatörü Adem Sarıkaya, müşterilere bol çeşit ve hijyenik şubeler hazırladıklarını ifade etti.

Gaziantep’in perakende firmalarından biri olan Sistemli AVM, 2014 yılın ikinci yarısında şubeleşme kararı alarak Gazikent ve İbrahimli bölgesinde 3 yeni şube çalışmasına start verdi. Firma Genel Koordinatörü Adem Sarıkaya, Sistemli Marketleri olarak 2010 yılının ikinci yarısında açmış oldukları 17 bin 500 metrekareli AVM'de pazarda ciddi bir oyuncu olduklarını gösterdiklerini belirterek, 2014 ve 2015 yılları ciddi yatırım planlamaları yaptıklarının bilgisini verdi. Yeni şubelerinde de müşterilerine kaliteli ve ekonomik ürün hizmeti vermeye devam edeceklerine dikkat çeken Sarıkaya, “Kuruluşunun 18. yılında mağazacılığın yanı sıra, unlu mamullerde lezizce markası ile ciddi bir satış grafiği yakaladık Bu yıl sonuna kadar lezizce markasıyla alakalı daha yoğun ve radikal çalışmalara imza atmayı düşünmekteyiz.” dedi.

Restaurant ve kafe işletmeciliğinde memnun edici sonuçlar aldıklarını söyleyen Sarıkaya, “Restaurantımızda ve simit sarayında kalite ve sağlıklı ürün pişirme ve sunma başarısını yakaladık. Bu başarıyı yakalamamızda emeği geçen müşterilerimize, personelimize ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.” şeklinde açıklama bulundu.

CİHAN

Yorumlar