Şişli'de kaza: 1 ölü 2 yaralı

Şişli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza yapan aracın içindeki içki şişelerinin olması dikkat çekti. Olay saat 04.00 sıralarında Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının...

Google Haberlere Abone ol
Şişli'de kaza: 1 ölü 2 yaralı

Şişli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza yapan aracın içindeki içki şişelerinin olması dikkat çekti.

Olay saat 04.00 sıralarında Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, ismi öğrenilemeyen 34 VE 9484 plakalı aracın sürücüsü aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce kaldırıma sonra da reklam panosu direğine çarpan araç, hurdaya döndü. Kaza sonrasında aracın şoförü Serhat Aydın hayatını kaybederken, Tuğçe Altuntaş (24) ve Emine Açıkgöz (20) isimli iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Tuğçe Altuntaş'ı kurtarmak için uzun süre çalıştı. Sıkıştığı yerden çıkarılan Altuntaş, olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şişli Etfal Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Emine Açıkgöz ise ayakta tedavi gördü. Hurdaya dönen aracın içerisindeki içki şişeleri dikkat çekti.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Yorumlar