Şişli'de bonzai operasyonu

Şişli’de bir eve baskın düzenleyen polis ekipleri, son günlerde ölüm olaylarıyla gündeme gelen 131 gram bonzai maddesi ve farklı cinslerde uyuşturucu madde ele geçirdi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonrası emniyet ekipleri...

Google Haberlere Abone ol
Şişli'de bonzai operasyonu

Şişli’de bir eve baskın düzenleyen polis ekipleri, son günlerde ölüm olaylarıyla gündeme gelen 131 gram bonzai maddesi ve farklı cinslerde uyuşturucu madde ele geçirdi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonrası emniyet ekipleri sokaklarda uygulama yaptı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün gelen bir ihbar üzerine saat 17.00 sıralarında Kuştepe Mahallesi Alev Sokak’taki bir eve baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 108 adet extasy hap, 70 adet Roj diye tabir edilen uyuşturucu madde, 2 kilo 53 gram esrar ve 131 gram bonzai madde ele geçirilirken; Kenan Ç., birlikte yaşadığı Dudu E. ve çocukları 14 yaşındaki C. A. gözaltına alındı. Ayrıca uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 9 bin 700 lira para, kese içerisinde 58 adet çeyrek altın, 6 adet yarım altın, 4 adet Ata lira, 10 adet Cumhuriyet altını ve bir adet 5’li altın ele geçirildi.

Son günlerde uyuşturucu vakalarının artması üzerine Şişli emniyeti Kuştepe Mahallesi’nde zehir uygulaması yaptı. Polis şüpheli gördükleri çok sayıda kişinin üzerinde arama yaptı.

CİHAN

Yorumlar