Sinsi tuzak! Tanımadığınız kişiden sakın almayın!

Tacizcilerin ve dolandırıcıların yeni yöntemi, kartvizitlere uyuşturucu madde sürülmesi. Madde dünyanın en tehlikeli uyuşturucusu...

Google Haberlere Abone ol
Sinsi tuzak! Tanımadığınız kişiden sakın almayın!

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, "burundanga" isimli uyuşturucu maddenin kolay bir kart üstüne rahatça sürülebildiğini açıkladı.

Maddenin, cinsel taciz amaçlı uygulanan uyuşturucuya kıyasla dört kere daha tehlikeli bulunduğu vurgulandı. Açıklamada şehirde bir benzin istasyonunda bir kadının yaşadığı vakadan misal verilerek konuda şu ifadelere yer verildi:

“Kentte bir benzin istasyonunda arabasına benzin doldurmakta bulunan bir kadının yanına gelen biri boyacı olduğunu söyleyerek, hizmet amacıyla kibarca kartını sunuyor. Kadın kartı aldıktan sonra arabasına biniyor. Adam da başkasının kullandığı bir arabaya biniyor. Kadın, istasyondan çıkmaya hazırlanırken arkadaki aracın da tıpkı anda istasyondan çıktığını ve kendisini takip ettiğini başkalık ediyor. Kadın, o anda başının döndüğünü ve soluk almakta zorlandığını hissediyor. Camı açmak isterken, adamın verdiği kartı sektör elinden garip bir koku alıyor. Arkadakilerin de derhal derhal kendi arabasına yapışırcasına yaklaştıklarını görüyor. O anda paniğe kapılan kadın, derhal hızlanmaya başlayarak bir park yerine giriyor. Ardından hanım aracının klaksonuna basarak imdat göstergesi vermeye çalışıyor. Bunun üstüne arkada bulunan araba vaziyeti görünce çıkış sebebi ile park yerini terk edip uzaklaşıp gidiyor. 

UYUŞTURUCU BASİT BİR KARTIN ÜZERİNE KOLAYCA SÜRÜLÜYOR

Adamlardan böylece kurtulan kadın, uzun zaman sonra kendine gelebiliyor ve normal soluk almaya başlıyor. Kadını önemli bir hale sokan bir maddenin karta sürülmüş bulunduğu anlaşılıyor. 

Adı "burundanga" olan bu uyuşturucu madde insanın iradesini sıfırlayarak aldığı bütün emirleri sorgusuz yerine getirmesini verici bir özelliğe sahip. "Burundanga" bundan 3 yıl önce Vice'a da "dünyanın en korkutucu uyuşturucusu" başlığıyla konu olmuş ve kullanımının ölüme bile varan neticeleri gözler önüne sermişti.

"TANIMADIĞINIZ İNSANLARDAN KESİNLİKLE KART ALMAYIN"

Uyuşturucu madde ile alakalı vatandaşlara uyarılarda da bulunularak, “Yolda, çarşıda, pazarda tanımadığınız birisinden ve hele yalnızken asla böyle bir kart almayın. İkametgahlara kadar gelerek hizmet sunanlarında kullandığı bir metod bu. Uyanık olun . Yeni teknolojinin olumlu hizmetlerini kullanarak, bu teferruatları fazla aşırı geniş bir dağıtımla çevrenize duyurabilme çabanız için teşekkürler” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar