Sınav öncesi çay çorba ikramı

Esenler Belediyesi tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren öğrencilere çay ve çorba ikramı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sınav öncesi çay çorba ikramı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu kendi elleriyle öğrencilere çay ve çorba ikram etti.

Türkiye genelinde 2 milyon 46 bin 583 adayın katıldığı Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) Esenler’de girecek bulunan öğrencilere Esenler Belediyesi nedeni ile çay ve çorba ikramında bulunuldu. Esenlerdeki okulların bahçelerine kurulan stantlarda talebe ve veliler, kendilerine ikram edilen çay ve çorbayı içerek İmtihan saatini bekledi.

Esenler İbrahim Turhan Anadolu Lisesi’nde sınava girecek bulunan öğrencileri ziyarete gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu kurulan stantlarda talebe ve velilere kendi elleriyle çay ve çorba dağıtarak başarılar diledi.

Öğrencilere böyle bir hizmet sunmaktan kocaman huzur duyduğunu belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Bugün YGS sınavları mevcut ve bu sınavlar dolayısıyla Esenler’de İmtihan yapılan merkezlerden bir tanesi. 15 adet okulumuzda İmtihan mevcut bu sınavda da minikler içeride terlerken gerçekte velilerde dışarıda terliyorlar. Özellikle sabah erken saatlerde geldikleri için birçoğu kahvaltı yapmamış şekilde geliyorlar. Bizde kahvaltı yapmamış şekilde geldiklerini bildiğimiz için velilere ve öğrencilerimize çay ve çorba ikram ediyoruz. Çay ve çorba bizden inşallah da muvaffakiyet da çocuklardan gelecektir. Onlar üniversiteye girecekler veliler de onların başarısını çay ve çorbayla kutlamış olacaklar, çocuklarımıza başarılar diliyorum, velilerimize de afiyet olsun diliyorum” diye konuştu.

Bu çeşit bir hizmeti sundukları için Esenler Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirten Murat Özçelik, “ Sınava gelen tüm talebe kardeşlerimize başarılar diliyorum. Esenler Belediyesi’nin bu alaka ve alakasının devamını diliyorum” dedi.

Esenler Belediyesi’nin çay ve çorba dağıtımından memnun olduğunu belirten Polat Özdemir, “Artık belediyeler vatandaşa fazla fazla kocaman imkanlar sağlıyor, Esenler Belediyesi de bizlere çay ve çorba ikramında bulundu. Bu hizmetlerinden ötürü Esenler Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” halinde konuştu.

(İHA)

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar