Simit Satmaya Giderken Otomobilin Çarpması Sonucu Öldü

Konya'da emekli olduktan sonra adliye binası önünde seyyar çay ve simit satan Muhittin Yılmaz, işine gittiği sırada otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Simit Satmaya Giderken Otomobilin Çarpması Sonucu Öldü

Konya'da 51 yaşındaki Muhittin Yılmaz, 3 tekerlekli bisikletiyle adliye binası önünde simit ve çay satmaya gittiği sırada bir arabanın çarpması sonucunda öldü. Polis, kaçan sürücü ve otomobilin plakasını saptamak için meslek başlattı.

ADLİYE ÖNÜNDE ÇAY VE SİMİT SATIYOR

Kaza, bugün saat 05.30 sularında merkez Karatay İlçesi Cemil Çiçek Caddesi'nde meydana geldi. Bir bankadan emekli bulunan ve adliye binası önünde seyyar çay ve simit satan Muhittin Yılmaz, bugünde 3 tekerlekli bisikletiyle adliye önüne gitmek için yola çıktı.

DEVRİLEN BİSİTLETİNİN YANINDA ÖLDÜ

Adliye binasına takribî 800 mt. kala Yılmaz'ın kullandığı bisiklete sürücü ve plakası belirlenemeyen vasıta çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere savrulan Yılmaz, devrilen bisikletinin birlikte öldü. Etrafa ise simit, poğaça, malzemeleri ve metal paraları savruldu. Polis, Yılmaz'ın etrafa savrulan paralarını toplayıp bir poşete koydu.



Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis, kaçan sürücü ve otomobilin plakasını saptamak için meslek başlattı.





Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar