Simav Özel Bahar Koleji anasınıfı öğrencileri mezuniyet töreni yapıldı

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji anasınıfı öğrencilerine mezuniyet töreni yaptı. Okul Konferans Salonu'nda yapılan mezuniyete okul öğrencileri ve veliler katıldı. Özel Bahar Koleji Müdürü Ahmet Tekiş, "Çocuklarımız...

Google Haberlere Abone ol
Simav Özel Bahar Koleji anasınıfı öğrencileri mezuniyet töreni yapıldı

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji anasınıfı öğrencilerine mezuniyet töreni yaptı. Okul Konferans Salonu'nda yapılan mezuniyete okul öğrencileri ve veliler katıldı.

Özel Bahar Koleji Müdürü Ahmet Tekiş, "Çocuklarımız hayatımızdır. Onların minicik yürekleriyle büyük işler başardıklarını görmek bizlere unutulamaz anlar yaşattı. Şiirlerle, şarkılarla, oyunlarla bizleri kendilerine hayran bıraktılar. Bizlere bu etkinliği hazırlayıp sunan öğretmenlerimize anasınıfı öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Anasınıfı öğretmenlerinden Hacer Acar ise "Öğrencilerimizi mezun etmemizin yanında onlar ayrılıyor olmanın üzüntüsü de var. Ama tabi bu öğrencilerimiz artık birinci sınıf olacaklar. Bugün öğrencilerimize kep giydirmenin mutluluğunu da yaşıyoruz." dedi.

Öğrencilerin sergilermiş olduğu performanslar veliler tarafından alkış aldı. Ayrıca resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödüller verildi. CİHAN

Yorumlar