Silopi’de ağır yaralanan bayan polis memuru GATA’ya sevk edildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, dün akşam bir grup terör örgütü PKK yandaşı tarafından bir araca atılan Molotof bombası sonucu yanarak ağır yaralanan polis memuru 33 yaşındaki Zeynep Özçelik, ambuluns uçak ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'ne.

Google Haberlere Abone ol
Silopi’de ağır yaralanan bayan polis memuru GATA’ya sevk edildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, dün akşam bir grup terör örgütü PKK yandaşı tarafından bir araca atılan Molotof bombası sonucu yanarak ağır yaralanan polis memuru 33 yaşındaki Zeynep Özçelik, ambuluns uçak ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'ne kaldırıldı.

Silopi ilçesinde dün akşam saatlerinde 3'üncü Cadde'de yol kesip kimlik kontrolü yapan bir grup PKK yandaşının durdurmak istediği, ancak durmayan araca molotof bombası atılması sonucu 1'i bekçi, 2 kişi ile birlikte yanarak ağır yaralanan polis memuru Zeynep Özçelik, durumu ağır olmasından dolayı Diyarbakır’a gönderilmişti. Burada da yapılan müdahaleden sonra durumu fenalaşan polis memuru Zeynep Özçelik'in, dün akşam ambulans uçak ile GATA'ya sevk edildiği öğrenildi.

Vücudundaki ağır yanıklar nedeniyle GATA'ya sevk edilen kadın polis memuru Özçelik'in, başı ve vücudunun değişik yerlerinden yanarak ağır yaralandığı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar