Silivri'de bazı binaların sıvası döküldü

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.5 şiddetindeki deprem nedeniyle Silivri'de bazı binaların sıvaları döküldü.Depremle birlikte binadan kopan parçalar çevrede paniğe neden oldu. Binadan en üst katından kopan ve caddeye düşen sıva parçaları şans...

Google Haberlere Abone ol
Silivri'de bazı binaların sıvası döküldü

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.5 şiddetindeki deprem nedeniyle Silivri'de bazı binaların sıvaları döküldü.

Depremle birlikte binadan kopan parçalar çevrede paniğe neden oldu. Binadan en üst katından kopan ve caddeye düşen sıva parçaları şans eseri kimseye zarar vermedi. Depremin çok net hissedildiğini dile getiren görgü tanıkları, büyük bir panik yaşandığını ifade etti. Silivri Zabıta Müdürlüğü önünde yaşanan olayda, sıvaların döküldüğü binanın önüne güvenlik şeridi çekildi.

Deprem anını yaşayanlardan Cuma Bulut, “Deprem olurken dükkandaydım. Sarsıntıyla birlikte yan binadan beton parçaları düştü. Ondan sonra herkes dışarı çıktı.” dedi. Dükkanında herhangi bir hasarın olmadığını dile getiren Bulut, depremle birlikte herkesin kendisini sokağa attığını belirtti.

İbrahim Gür ise, “Sallanmaya başladıktan sonra tabii ki hep birlikte korkarak dışarıya attık kendimizi. Yapabilecek başka bir şey de yoktu. Herkes korku içerisindeydi.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar