Silifke'de öğrencilere trafik eğitimi verildi

Mersin’in Silifke ilçesinde Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında Atatürk Ortaokulu'nda öğrencilere eğitim verildi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amirliği’nde görevli trafik polisi Levent Üstündağ ve Mehmet...

Google Haberlere Abone ol
Silifke'de öğrencilere trafik eğitimi verildi

Mersin’in Silifke ilçesinde Çocuklar İçin Trafik Eğitimi-Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında Atatürk Ortaokulu'nda öğrencilere eğitim verildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amirliği’nde görevli trafik polisi Levent Üstündağ ve Mehmet Kızılet tarafından ilçede bulunan ilk ve orta okullarda öğrencilere trafik eğitimi veriliyor. Atatürk Ortaokulunun konferans salonunda verilen eğitimde 400 öğrenci katıldı. Trafik kurallarının slayt ve animasyon gösterisiyle anlatıldığı eğitimlerde, sürücülerin ve yayaların uyması gereken kurallar anlatılıyor. Trafik Polisi Levent Üstündağ, amaçlarının kazaları en aza indirmek, kayıpların ve yitirilen hayatların önüne geçmek olduğunu belirtti. Teşvik amacıyla eğitimlere katılan öğrencilere trafik denetim kartı verilecek.

CİHAN

Yorumlar