Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari'de

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Kaymakamlık Proje Ofisi ile Halk Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari'de

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Kaymakamlık Proje Ofisi ile Halk Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Güleçler köyünde incelemelerde bulundu.

Vali Aydın, Kaymakam Murat Kahramandan, ilçede yürütülen çalışmalar ve başta yol olmak üzere yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Vali Aydın, "Hükümetimiz tarafından bölgemize çok önemli kaynaklar aktarılmaktadır. Pervari ilçemizde de bu kaynaklardan en iyi şekilde yararlanacaktır. Öte yandan ilçemiz sınırları içinde çok önemli enerji yatırımları yapılmaktadır. Pervari gelecekte Enerji merkezi olacaktır." dedi.

Köy ve mezralarda yapılan yatırımları yerinde görmek, sorun ve sıkıntıları tespit etmek amacıyla köylerde incelemelerde bulunduğunu belirten Aydın, "Köy ve mezralarımızı kalkındırmadan ilimizi kalkındıramayız. Bu gerçekten hareketle medeniyetin bütün nimetlerinden köylerimizi faydalandıracağız. Bütün amacımız vatandaşlarımızın mutluluğudur, yaşam kalitelerini yükseltmektir." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar