Siirt Valiliği Standı, EMITT'te 1'ncilik ödülüne layık görüldü

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı konumunda olan EMITT'te Siirt Valiliği standı 'En Güzel Stant' ödülüne layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Valiliği Standı, EMITT'te 1'ncilik ödülüne layık görüldü

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı konumunda olan EMITT'te Siirt Valiliği standı 'En Güzel Stant' ödülüne layık görüldü. Geçen yıl da birinci olan Siirt Valiliği, geliştirdiği vizyon çalışmalarıyla takdir topladı.

Bu yıl 70 ülke, 4500 firma ve illerin tanıtıldığı İstanbul'daki EMITT Turizm Fuarı'nda İbrahim Hakkı Hazretleri'nin bilimsel çalışmalarını canlandıran Siirt Valiliği, 'En İyi Stand Dekoru' ödülüne layık görüldü. Valilik, geçen yıl da aynı fuarda 'Güneş Hadise' temasıyla birinci seçilmişti.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, son yıllarda tanıtım atağına geçtiklerini belirterek, turizm fuarlarında Siirt'in zengin kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.
Tanıtım çalışmalarının önemine vurgu yapan Vali Aydın, bu amaçla yeni bir vizyon geliştirdiklerini ifade ederek, "Siirt'in tarihini, kültürünü ve muhteşem güzelliğe sahip doğal güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmak amacıyla dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT'te özgün projelerle profesyonel turizmcilerin dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Burada geliştirdiğimiz temalarla ziyaretçilerin takdirini kazandık. Özellikle Siirt'in fıstığını, balını, narını ve el sanatlarının yanı sıra ilim ve irfan yurdu olarak kabul ettiğimiz Siirtimizin manevi dinamiklerimizi de farklı projelerle tanıtıyoruz. Geçen yıl bu fuarda birincilik ödülüne layık görülmüştük. Bu yıl da geliştirdiğimiz stant projesi birinciliğe değer görüldü. 70'i aşkın ülkenin yanı sıra 4500 firma ve yüzlerce beldenin arasında birincilik ödülünün standımıza layık görülmesi ve her kesimin takdirini kazanması bizleri mutlu etmiştir. Gece-gündüz bu projenin hayata geçirilmesini sağlayan mesai arkadaşlarıma başta olmak üzere, her zaman bizlerin yanında yer alan değerli Siirtli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar