Siirt tarım’da büyüyecek

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu "Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ilimiz tarım sanayisine ciddi ölçüde fayda sağlayacaktır.

Google Haberlere Abone ol
Siirt tarım’da büyüyecek

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu "Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ilimiz tarım sanayisine ciddi ölçüde fayda sağlayacaktır." dedi.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programının ilde tarıma dayalı sanayide faaliyet gösteren üyelere önemli ölçüde fayda sağlayacağını kaydeden Oda Başkanı Güven Kuzu, “Bu desteklemelerden faydalanmaları için değerli üyelerimize çağrıda bulunuyorum. Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı 2015 yılına kadar devam edecektir.” dedi.

Kuzu; amaçlarının Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı kapsamında tarım sektöründe geliştirilen yeni teknolojilerin, üyeler tarafından kullanılmasını sağlamak ve yaygınlaştırmak olduğunu ifade etti. 2015 yılına kadar çiftçilerimizin bu projelerden yararlanmaları için her türlü çalışmayı yapacaklarını kaydeden Kuzu, “Üyelerimizin hem işlerini kolaylaştırmak hem de üretim maliyetlerini düşürmek için tarımda kullanılan alet ve teknolojiden yararlanmaları şart. Teknolojiden faydalanmak için, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programından istifade etmeleri gerekir.” dedi. CİHAN

Yorumlar