Siirt SYDV projelere doymuyor

Siirt Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı teşvik kanunu kapsamında, ekonomik olarak dezavantajlı olan grupların gereksinimlerinin karşılanması, Sosyo-kültürel faaliyetlerin desteklenmesi adına yapılan.

Google Haberlere Abone ol
Siirt SYDV projelere doymuyor

Siirt Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı teşvik kanunu kapsamında, ekonomik olarak dezavantajlı olan grupların gereksinimlerinin karşılanması, Sosyo-kültürel faaliyetlerin desteklenmesi adına yapılan projelere yenilerini ekledi.

    SYDV bünyesinde bugüne kadar; Halı Dokuma Eğitiminin Yaygınlaştırılması, Eğitimli Çocuklarla Güzel Yarınlara, Şefkatli Gönüller, Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor Yapma Eğitimi, Eğitimin Yaygınlaştırılması, Tüp Bebek, Ev Onarımı, Ev Kurma, Engelsiz Siirt, Eğlenerek Öğrenelim, Seramik Eğitiminin Yaygınlaştırılması, Aile Destek Merkezi gibi projeleri hayata geçiren Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı yeni projeleri hayata geçirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    Bu kapsamda Siirt SYDV 'Kardeş Aile', 'Eğitimim, Eşim ve Evim', 'Yoksulluk Avcıları' adlı projeler hayata geçirilerek, risk altında yaşayan ailelerin sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi hedefleniyor.

    Siirt Vali Yardımcısı Mustafa Pala, "Yapılan her yeni çalışma, her yeni proje vatandaşlarımızın refah seviyesinin yükseltilmesi, eğitim, öğretim ve ekonomik ihtiyaçların karşılanması adına geliştirilen projelerdir. Vatandaşlarımız için faydalı olan bu tür projelere her zaman destek vereceğiz. Vakıf bünyesinde İlimiz Valisi Sayın Ahmet Aydın’ ın destek ve himayeleri ile yeni projeleri de hayata geçirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu üç projede hedef kitlemiz, risk altında yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizdir. Yapılan çalışmalar kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar