Şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Adana’da gerçekleştirilen “Atatürk” konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini gecikmeli de olsa aldı.Gençlik Hizmetleri...

Google Haberlere Abone ol
Şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Adana’da gerçekleştirilen “Atatürk” konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini gecikmeli de olsa aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek, Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Hadi, törenin 19 Mayıs Pazartesi günü törende yapılmasının planlandığını, ancak Manisa’nın Soma İlçesi’nde meydana gelen maden kazası nedeniyle bu güne sarktığını anlattı.

Spor ve eğitimin “et tırnak” gibi olduğuna dikkati çeken Hadi, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile koordineli çalıştıklarını belirterek, ‘Atatürk’ konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencileri, onlara destek veren ailelerini ve eğitim veren öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

“Geleceğimiz olan gençlerin her alanda gelişmesi için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz” diyen Hadi, başarılı okullara malzeme yardımında da bulunduğunu sözlerine ekledi.

Dereceye giren öğrencilerin okulları ve isimleri şöyle:

Resim Dalı:

Şükran Akdemir (Çukurova Sungurbey Anadolu Lisesi)

Suzan Postallı (Çukurova Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi)

Hamide Büşra Yılmaz (Çukurova Ahmet Kurttepeli Anadolu Lisesi)

Şiir Dalı:

Furkan Özmen (Yüreğir TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi)

Barış Demirdelen (Çukurova Piri Reis Anadolu Lisesi)

Mustafa Enes Öner (Çukurova Toroslar Anadolu Lisesi)

Kompozisyon Dalı:

Mücella Kaplan (Kozan 50. Yıl Anadolu Lisesi)

Muhammed Topal (Çukurova Piri Reis Anadolu Lisesi)

Lale Doğan (Çukurova Özel Burç Üçgül Fen Lisesi)

CİHAN

Yorumlar