Sigortacılar kutlamada yapacakları harcamaları Soma şehitlerine bağışladılar

Samsun’un Bafra ilçesinde Aslanlı Konak Restorantta bir araya gelen Bafra,Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerinde faaliyet gösteren sigorta acenteleri 26 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde kutlanan, 'Sigortacılar Haftası' etkinliklerinde anlamlı bağışa imza...

Google Haberlere Abone ol
Sigortacılar kutlamada yapacakları harcamaları Soma şehitlerine bağışladılar

Samsun’un Bafra ilçesinde Aslanlı Konak Restorantta bir araya gelen Bafra,Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerinde faaliyet gösteren sigorta acenteleri 26 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde kutlanan, 'Sigortacılar Haftası' etkinliklerinde anlamlı bağışa imza attı.

Yenilen yemekten sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Katip üyesi ve Sigorta Acentelerini temsilen Abdullah Bülbül Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu’na Soma Maden Şehitleri aileleri adına bankaya yatırılan bağış makbuzunu teslim etti.

Bülbül konuşmasında, "Türkiye’de sigortacılığın geliştirilmesini, sigortalıyla sigorta şirketi ve acenteler arasında güvenin artırılmasını amaçlayan sigorta haftasını bu yıl 26 Mayıs-01 Haziran tarihleri arasında Bafra,Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerimizde faaliyet gösteren Bafra Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı acentelerimizle bir araya gelerek kutladık. Sigorta bilincinin tabana yayılması konusunda başta biz acenteler olmak üzere her kesime büyük görevler düşmektedir. Sigorta haftası etkinliklerimizi maalesef Soma’da meydana gelen vahim maden kazası sebebi ile acente arkadaşlarımızla ortak karar alarak iptal etmiş bulunuyoruz. Bu yıl gerçekleştirilecek etkinlikler için oluşturduğumuz bütçeyi Soma’da hayatını kaybeden şehit madenci kardeşlerimizin ailelerinin bir nebze de olsa yaralarını sarabilmek adına TOBB’nin Soma için açmış olduğu hesaba yatırdık." dedi.

CİHAN

Yorumlar