Sigara dağıtım aracına silahlı gasp

Maltepe'de sigara dağıtım aracı silahlı kişilerce gasp edildi. Yaklaşık 100 bin TL değerinde sigarayı alan zanlılar kayıplara karıştı.Olay Esenkent Mahallesi Umut sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre bir firmaya ait sigara dağıtım...

Google Haberlere Abone ol
Sigara dağıtım aracına silahlı gasp

Maltepe'de sigara dağıtım aracı silahlı kişilerce gasp edildi. Yaklaşık 100 bin TL değerinde sigarayı alan zanlılar kayıplara karıştı.

Olay Esenkent Mahallesi Umut sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre bir firmaya ait sigara dağıtım görevlileri bir bakkaldan sipariş almak için araçtan indikleri sırada yanlarına yaklaşan maskeli ve silahlı dört kişi tarafından etkisiz hale getirildi. Görevlilerden dağıtım aracının anahtarlarını alan zanlılardan iki kişi dağıtım aracı ile uzaklaşırken diğer iki zanlı da olayda kullandıkları otomobil ile uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi gasp edilen aracın ve zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Gasp edilen dağıtım aracı kısa süre sonra uydudan alınan sinyal sayesinde Gülensu Mahallesi Altın Sokak üzerinde terk edilmiş olarak bulundu. Nakil aracında bulunan yaklaşık 100 bin TL değerindeki sigaraları alarak kayıplara karışan zanlıların araçtaki güvenlik kameralarının da üzerlerini bant ile kapladığı görüldü. Olayı anlatan dağıtım görevlisi, "Arkadaş içerde idi sipariş alıyordu. Bende dışarıda bekliyordum. Yanımıza gelen maskeli ve silahlı kişilerce tehdit edildik. Bizden anahtarları verdiğimiz takdirde bize zarar vermeyeceklerini söylediler. Daha sonra da dağıtım aracını alarak uzaklaştılar. Zanlılar maskeli ve silahlıydı.”

Polis ekiplerinin kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattıkları öğrenildi. CİHAN

Yorumlar