Şifa Hastanesi O'nu en güzel anlatanları ödüllendirdi

Özel Erzurum Şifa Hastanesi, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında kurum çalışanları arasında başlattığı Kur'an-ı Kerim hatmi, cevşen, selavat-ı şerifeyi en çok okuyan, oruç tutan ve Efendimize (sav) naat ve mektup dalında dereceye...

Google Haberlere Abone ol
Şifa Hastanesi O'nu en güzel anlatanları ödüllendirdi

Özel Erzurum Şifa Hastanesi, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında kurum çalışanları arasında başlattığı Kur'an-ı Kerim hatmi, cevşen, selavat-ı şerifeyi en çok okuyan, oruç tutan ve Efendimize (sav) naat ve mektup dalında dereceye girenleri ödüllendirdi.

Hastanenin Burç Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Somalili Abdulvahab Mohammed Abduraşid'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile ödül töreni başladı. 'Efendimiz'e mektup' kategorisinde birinciliği kazanan Edanur Bakanoğlu, Hz. Muhammed'e yazdığı mektubu okudu. Naat dalında birinci olan bilgi işlem servisi çalışanlarından Sait Çıkrıkçı’da kendi sesinden naat-ı şerifi okudu. Ayrıca bir ay süresince 40 hadis ezberleyen, Kur'an-ı Kerim'i hatmedenler ile 63 bin salavat-ı şerife okuyanlar da hastane yönetimi tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Başhekim Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Efendimizi(sav) anlama ve anlatma adına düzenledikleri programa katılımın yüksek olmasından mutluluk duyduğunu belirterek “Dünyanın sevgi ve barışa hasret kaldığı, yalan, iftira ve hoşgörüsüzlüğün zirve yaptığı günlerden geçiyoruz. O’nun güzel ahlakına, sevgi ve hoşgörüsüne ne kadar muhtaç olduğumuzu görmekteyiz. Çünkü biz Müslümanlar gerçek sevgi ve hoşgörüyü ondan öğrendik. O’nun hayatını ne kadar iyi bilirsek ailemize çevremize ve ülkemize hatta tüm insanlığa daha faydalı olacağımıza inanıyorum.Bu program bunu bir kez daha bizlere gösterdi. Dereceye giren kardeşlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Program; hatim duasının okunmasının ardından, Kutsal Emanetler Sergisi ziyaretiyle sona erdi.

    Öte yandan, Şifa Hastanesi’nde gelenekselleşen 'ayın elemanı' yarışmasında nisan ayı personeli olarak radyoloji sorumlusu Soner Yılmaz, oylama ile seçildi. Yılmaz, Başhekim Dalga tarafından altınla ödüllendirildi. Başhekim, kurum çalışanları arasında motivasyonu ve verimliliği artırmak adına düzenledikleri ayın personeli yarışmasının olumlu yansımalarını gördüklerini hatırlatarak "Ödüllendirilen her başarı, kurum içi rekabette hizmet kalitesine katkı sağlıyor." açıklamasında bulundu. CİHAN

Yorumlar