SGK yöneticilerinden ETSO'ya ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hulusi Bumin, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. SGK Başkanlık Müşaviri Ali Özbey...

Google Haberlere Abone ol
SGK yöneticilerinden ETSO'ya ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hulusi Bumin, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

SGK Başkanlık Müşaviri Ali Özbey ve İl Müdür Yardımcısı Recep Şen’le birlikte ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik’i ziyaret eden SGK İl Müdürü Hulusi Bumin, 12-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, kurum tarafından düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi. Hafta süresince, kamuoyunda sağlıklı bir sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması ve sosyal güvenliğin toplumun bütün kesimlerine benimsetilmesi amacıyla bir takım etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Hulusi Bumin, bu konuda kamuda ilgili kuruluşların desteğini beklediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, ticaret erbabının en çok muhatap olduğu kurumların başında Sosyal Güvenlik Kurumu’nun geldiğini belirterek, Sosyal Güvenlik Haftası’nın ticaret erbabının sıkıntılarının çözümü adına yeni fırsatlar getirmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

Ziyarette, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal ve Genel Sekreter Harun Delibaş da hazır bulundu.

CİHAN

Yorumlar