Seyhan Belediyesi'nde bayramlaşma

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin bayramını kutladı. Bayramlaşma törenine, başkan yardımcıları Aydın Uslupehlivan ve Kadir Özdemir de katıldı.Temizlik İşleri Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Belediyesi'nde bayramlaşma

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin bayramını kutladı. Bayramlaşma törenine, başkan yardımcıları Aydın Uslupehlivan ve Kadir Özdemir de katıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiye binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Zeydan Karalar, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Karalar, "Ben hepinizin Ramazan Bayram'ını kutluyorum. Ramazan ayı barış, kardeşlik, sevgi ayıdır. Bayramlar; milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, sevinç ve coşkumuzun doruğa çıktığı müstesna günlerdir. Bayramın mutluluğunu ve sevincini yaşamamız gerekirken ne yazık ki tüm insanlık olarak buruk bir bayram geçiriyoruz. Suriye'de, Gazze'de, Musul'da ve Ortadoğu'da yaşananlar, insanlık adına bizleri derinden yaralamaktadır. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin yaşanacağı bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklamalıyız." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar