Seyhan Belediyesi Bebekli Kilise'yi temizledi

Seyhan Belediyesi temizlik ekipleri 'Bebekli Kilise' olarak bilinen Aziz Pavlus Katolik Kilisesi'nin halıları araç üstü ekipmanlarla yıkanıp çevre temizliğini yaptı.Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kilisede yapılan temizlik çalışmaları...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Belediyesi Bebekli Kilise'yi temizledi

Seyhan Belediyesi temizlik ekipleri 'Bebekli Kilise' olarak bilinen Aziz Pavlus Katolik Kilisesi'nin halıları araç üstü ekipmanlarla yıkanıp çevre temizliğini yaptı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kilisede yapılan temizlik çalışmaları yerinde denetlerken, ilçedeki tüm ibadethanelerde aynı temizliğin yapılacağını söyledi. Karalar, "İlçede bulunan tüm ibadethaneleri temizleyeceğimizi söylemiştik. Bu bağlamda geçtiğimiz Beraat Kandili öncesi Sabancı Merkez Camii'nin halılarını yıkayıp çevre temizliğini yapmıştık. Şimdi ise Bebekli Kilise'nin halılarını yıkayıp çevre temizliğini yapıyoruz. Bu çalışmalar ilçede bulunan diğer tüm ibadethanelerde yapılacak. Zaten sırf bu iş için araç üstü ekipmanlar aldık. Genel olarak da temizliğe önem vereceğimizi belirtmek isterim." şeklinde konuştu.

İlk kez bir belediye başkanın çalışmaları denetlemek için kiliseye geldiğinin altını çizen Aziz Pavlus Katolik Kilisesi Rahibi Francis Dondu bu anlamda Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti. Dondu, "Kilisemizin temizliği daha önceleri de yapılıyordu. Ancak ilk kez bu kadar kapsamlı yapıldığını gördük. Bu arada çalışmaları denetlemek için bizzat buraya gelen başkana da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar