Seyfe Gölü Kuş Cenneti, yabancı misafirlerini ağırladı

Kırşehir de bulunan Seyfe Gölü Kuş Cenneti, yabancı misafirlerini ağırladı.Polonya, Macaristan, Litvanya ve Kırşehir’den Bilim ve Sanat Merkezi, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı grup Seyfe Gölü Kuş Cenneti’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Seyfe Gölü Kuş Cenneti, yabancı misafirlerini ağırladı

Kırşehir de bulunan Seyfe Gölü Kuş Cenneti, yabancı misafirlerini ağırladı.

Polonya, Macaristan, Litvanya ve Kırşehir’den Bilim ve Sanat Merkezi, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı grup Seyfe Gölü Kuş Cenneti’ni ziyaret etti.

Avrupa Birliği'nin ülke insanlarının tanışmasını ve kaynaşmasını amaçlayan “Çevre ve Doğayı Koruma Projesi“ kapsamında Kırşehir de bulunan konuklara Seyfe Gölü Ekoloji Dernek Başkanı Ömer Çetiner rehberlik etti. Seyfe Gölü’ne giden grup Badıllı mevkiinde göl kıyısında kuş gözlemi yapılarak, burada Flamingo, Angıt, Ördek, Kaz gibi kuşları izlendi. Flamingo, angut, ördek ve kaz gibi kuş türlerini gözlemleyen öğrenciler hayranlıklarını gizlemedi. Seyfe Gölet’i kenarında doğaya güvercinler uçurulmasının ardından, grup Seyfe Gölü Tanıtım Merkezi'ne geçerek, burada Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisini gezdi.

Ömer Çetiner, öğrencilere Kuş Cenneti fotoğraflarının yer aldığı 2014 yılı masa takvimi hediye etti.
CİHAN

Yorumlar