Servis şoförü evinde ölü bulundu

Ankara'da servis şoförlüğü yapan Hakan Çoruk (36), ev sahibi tarafından, evde ölü bulundu. Çoruk’un ölmeden önce annesine mektup yazdığı belirtildi. Eryaman 4. Etap 193 sokak 17/689 ada 7/9’da, ev sahibi, yalnız yaşayan kiracısı Hakan...

Google Haberlere Abone ol
Servis şoförü evinde ölü bulundu

Ankara'da servis şoförlüğü yapan Hakan Çoruk (36), ev sahibi tarafından, evde ölü bulundu. Çoruk’un ölmeden önce annesine mektup yazdığı belirtildi.

Eryaman 4. Etap 193 sokak 17/689 ada 7/9’da, ev sahibi, yalnız yaşayan kiracısı Hakan Çoruk'a telefonla ulaşamayınca eve gitti. Kapıyı açıp içeriye giren ev sahibi, yatak odasında yanında bir adet pompalı tüfek ile mektup bulunan Çoruk’un cansız bedeni ile karşılaştı.

Ev sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan inceleme sonrası Hakan Çoruk’un cenazesi Etimesgut Belediyesi aracı ile morga götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri pompalı tüfek ve çok sayıda delil topladı.

Çoruk'un ölmeden önce annesine hitaben yazdığı mektupta, “Anneciğim, seni çok seviyorum. Beni affet, beni sık sık ziyaret edin, bana dua edin” dediği öğrenildi. Mahalle sakinleri, servis şoförlüğü yapan Çoruk'u tanımadıklarını ifade etti. Olayın meydana geldiği site ve çevresindeki güvenlik kameralarındaki kayıtlar polis tarafından incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar