Senetlerini Alamadığı Tefeciyi Öldürdü

Kars'ın Arpaçay ilçesinde, emniyet amirliğine yapılan kayıp müracaatı ile Alibey İnce (65) isimli şahıs için arama başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Senetlerini Alamadığı Tefeciyi Öldürdü

Yürütülen arama faaliyetinde kayıp kişi ölü bulundu. Olayla ilgili emniyetin yaptığı tahkikatta, maktulün tefeciye borcunu ödemesine rağmen senetini alamadığı ve çıkan tartışmada tefeci tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve Arpaçay İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin koordine içerisinde yürüttüğü çalışmada, kayıp şahsın kaybolduğu gün, en son beraber görüldüğü T.A. (35) isimli şahsa senet karşılığı borç para verdiğinin tespit edildiği ifade edildi.

Çalışmalara bu yönde ağırlık verildiği ve olayın şüphelisi T.A.'nın 3 Mart'ta Arpaçay ilçesinde yakalandığı, alınan ifadesinde, İnce'den 2013 yılında borç para aldığını, borcunu bitirmesine rağmen halen senedi geri alamadığını, olay günü İnce ile birlikte Kars'a gelirken yolda tartışıp kavga ettiklerini, maktulün kendisine saldırması üzerine kendisinin de taşla maktule vurarak ölümüne sebep olduğunu beyan ettiği bildirildi.

Maktulün cesedine ise 4 Mart'ta saat 01.20 sıralarında şüpheli ile birlikte, eski Ardahan yolu üzerinden harabe bir binaya gidilerek ulaşıldığı ve şüphelinin, 'kasten adam öldürme' suçu ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.

Yorumlar