Seksenlik manken, gençlere taş çıkarttı

Ünlü modacı Hüseyin Küçük, huzurevinde kalan yaşlılara Sevgililer Günü sürprizi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Seksenlik manken, gençlere taş çıkarttı

Ünlü modacı Hüseyin Küçük, huzurevinde kalan yaşlılara Sevgililer Günü sürprizi yaptı.
Mankenlerle birlikte sahneye çıkan yaşlılar, modacı Küçük'ün tasarımlarını başarı ile tanıttı. Birlikte kaldıkları huzurevi sakinlerinin alkışları arasında podyumda yürüyen yaşlılar, eğlenceli anlar yaşadı. Podyumun en dikkat çeken yaşlılarından biri olan 80 yaşındaki Hamiyet Sağlık'ın performansı, arkadaşlarının da takdirini topladı. Sağlık, evlatlarını bırakarak yerleştiği huzurevinde mutlu olduğunu, geçirdiği hastalık nedeniyle huzurevinde kalmaya karar verdiğini söyledi.

Modacı Hüseyin Küçük Sevgililer Günü’ne özel, Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi’nde, yaşlıları podyuma çıkardı. 3 gün boyunca aralıksız olarak yapılan sunum çalışmalarında seçilen huzurevi sakinleri yürüyüş ve kıyafetlerin nasıl taşınacağına ilişkin Küçük ve ekibi tarafından eğitildi. Bütün hazırlıkların tamamlanmasının ardından yaşlı mankenler podyumdaki yerini aldı.

Podyumda önce Küçük ile birlikte çalışan mankenler yürüdü. Tanıttıkları elbiseleri taşıyan yaşlı mankenler podyumda yürümeye başlayınca bütün dikkatleri çekmeyi başardılar. Kimisi bastonu, kimisi de özel takıları ile yürüdü salonda. Ancak hepsi de hem profesyonel manken ekibi hem de huzurevi sakinleri tarafından uzun uzun alkışlandı. Moral bulan yaşlılar, mankenlere taş çıkarttı.

Modacı Küçük, insanların hangi yaşta olursa olsun şık olmayı ve iyi giyinmeyi sevdiklerini belirtti. Organizasyonda bunu yakından görme imkanı bulduklarını dile getiren Küçük, "Burada huzur içinde yaşadıklarını gördüm. Projeyi kabul ettiler, sevdiler. Hepsi podyuma çıkmak için çok çalıştı, yürümeyi öğrendi. 3 gündür aralıksız koşturdular, gönüllü manken oldular. Yaş olmak kötü değil, güzel. Dünyada bu tür yerlerden geçiyoruz." dedi.

80'LİK MANKEN TAŞ ÇIKARTTI

Podyumun en dikkat çeken mankenlerinden biri de Hamiyet Sağlık'tı. 80 yaşında olmasına rağmen genç mankenlerin maharetlerini sergileyen Sağlık, aslında gençlik yıllarında aldığı okul eğitiminin verdiği avantajı kullandı. Sağlık, arkadaşlarının alkışları arasında tamamlandığı podyum macerasının ardından hastalık nedeniyle huzurevine gelmek zorunda kaldığını ancak burada mutlu olduğunu anlattı. Çocuklarıyla birlikte olmak yerine huzurevinde olmanın farklı sebepleri olduğunu belirten Sağlık, "İki oğlum, abim ve yeğenlerim var. Hepsiyle görüşüyorum. Rahatsızlandım, yalnız oturuyordum ve artık bundan sıkıldım. Buraya gelmeye karar verdim." dedi.

Eski manken Tuğba Özay da etkinliğe katılarak yaşlı mankenlere moral verdi. Şarkı söyleyerek huzurevi sakinleri ile dans eden Özay, doğum günü pastası keserek yaşlılara dağıttı.


CİHAN

Yorumlar