Şehitlerimizin kemikleri sızladı

Seçim sonuçlarını değerlendiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, "Şehit ailelerinin haykırışları bir kez daha artmıştır. Şehitlerimizin kemikleri sızladı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Şehitlerimizin kemikleri sızladı
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Seçim sonucunun şehitlerin kemiklerini sızlattığını savunan Kumartaşlı, "Seçim sonuçlarıyla şehitlerimizi bir kez daha gömmüş olduk. Şehit ailelerinin haykırışları bir kez daha artmıştır. Şehitlerimizin kemikleri sızladı" dedi.
Tüm siyasi partilere seslenen Kumartaşlı, "Biz burada şehit ailelerinin sesi olarak haykırıyoruz, sesleniyoruz. Siz bu HDP'yi nasıl meclise soktunuz? Benim şehit annem 'bu HDP'yi nasıl soktunuz' diye düşünüyor. Herkes, her siyasi parti, şapkasını önüne koysun ve düşünsün" diye konuştu.
Seçim sonuçlarına tepkili olduklarını dile getiren İsmail Kumartaşlı, şöyle dedi:
"Şehit aileleri ve gaziler olarak şunu söylüyoruz, bu seçimler derhal iptal edilmeli. Süreç içerisinde tekrar erken seçime gidilmeli. Biz bu davaya Ak Parti, MHP veya CHP olarak bakmıyoruz. Milli bir dava olarak görüyoruz. Siyasilerin şapkalarını önüne koyup düşünmelerini istiyoruz. Ülkemizin bağımsızlığı, bayrağımızın dalgalanabilmesi için, ülkemizin Güneydoğu'sunun Misak-ı Milli sınırları içinde kalması için kendilerine çeki düzen vermeye davet ediyoruz."

Yorumlar