Şehit yakını ve gazi yakınları atama sonuçları

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamaları Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Şehit yakını ve gazi yakınları atama sonuçları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen kura töreninde, 4 bin 325 şehit yakını, gazi ve gazi yakını muhtelif halk kurumlarına atandı.

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının istihdamına ait Meyra Palace Hotel'de düzenlenen kura törenine, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve benzeri Sare Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ve Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu da katıldı.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, törende yaptığı konuşmada, geçen sene ekim ayında 2 bin 760 bireyin atamasının gerçekleştirildiğini, bugünkü törenle ise 4 bin 325 atadıklarını söyledi.Atanacaklardan 176'sının törenin yapıldığı salonda olduğunu, diğerlerinin ise bulundukları vilayetlerde atamayı takip ettiğini anlatım eden Davutoğlu, "Bu atamayla müşterek son 6 ayda 7 bin 85 vatandaşımızın istihdamı sağlanmış olacak. Son bir sene arasında de Sayın Cumhurbaşkanımızın temmuz ayında yaptıklarıyla birlikte, 10 bin 613 atamayı gerçekleştirmiş olacağız" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar