Şehit ve gazi yakınları iftarda bir araya geldi

Gaziantep Valiliği tarafından verilen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Vali Erdal Ata, "Şehitlerimizin yakınlarını, gazilerimizi ve gazilerimizin yakınlarını bir araya getirip birlikte olmak istedik. Biz devlet alarak, millet...

Google Haberlere Abone ol
Şehit ve gazi yakınları iftarda bir araya geldi

Gaziantep Valiliği tarafından verilen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Vali Erdal Ata, "Şehitlerimizin yakınlarını, gazilerimizi ve gazilerimizin yakınlarını bir araya getirip birlikte olmak istedik. Biz devlet alarak, millet olarak şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz." dedi.

Gaziantep Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında 650 şehit ve gazi ailesi buluştu. Burç Park'ta düzenlenen iftara; Vali Erdal Ata, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, şehit ve gazi aileleri katıldı. Şehitlerin yakınlarını, gazileri ve gazi yakınlarını bir araya getirip birlikte olmak istediklerini dile getiren Vali Erdal Ata, "Biz devlet olarak, millet olarak şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. İlimizde de kamu kurum ve kuruluşları olarak şehitlerimizin yakınlarına, gazilerimize ve gazilerimizin yakınlarına yapabileceğimiz ne varsa, her zaman yanlarında olduğumuzu, onlara destek olmak istediğimizi belirtmek istiyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar