Şehit polisin ailesini sağlıkçılar sakinleştirdi

Siirt'de Özel Hareket görevlisi polis memuru Serdar Keleş, şehit oldu. Edinilen bilgiye göre. henüz bilinmeyen bir nedenle akşam saatlerinde şehit olduğu belirtilen polis memuru Keleş’in naaşının yarın önce Diyarbakır’a sonra da memleketi...

Google Haberlere Abone ol
Şehit polisin ailesini sağlıkçılar sakinleştirdi

Siirt'de Özel Hareket görevlisi polis memuru Serdar Keleş, şehit oldu. Edinilen bilgiye göre. henüz bilinmeyen bir nedenle akşam saatlerinde şehit olduğu belirtilen polis memuru Keleş’in naaşının yarın önce Diyarbakır’a sonra da memleketi Osmaniye’nin Bahçe ilçesine getirileceği belirtildi.

Şehit polisin acı haberini Bahçe Emniyet Amiri Başkomiser Aydın Aydoğan ile İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Önder Irkılata birlikte verirken sağlık ekibi de yer aldı. Acı haberi alan anne Zeynep Keleş ve baba Adem Keleş ve akrabaları göz yaşlarına boğuldu. Şehit polisin amcası Mustafa Keleş, olayın sebebini henüz bilmediklerini belirterek gece şehit polisin naaşını almak için Siirte gideceklerini söyledi. Acı haberi alan aileyi, akrabaları ve komşuları yalnız bırakmadı.

CİHAN

Yorumlar