Şehit Karataş, son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'de meydana gelen trafik kazasında şehit düşen Uzman Çavuş Halil Karataş, köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde devriye görevi yapan zırhlı askeri aracın şarampole...

Google Haberlere Abone ol
Şehit Karataş, son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'de meydana gelen trafik kazasında şehit düşen Uzman Çavuş Halil Karataş, köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde devriye görevi yapan zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu şehit düşen 3 askerden biri olan Uzman Çavuş Halil Karataş (24) için memleketi olan Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Alakeçi köyünde cenaze töreni düzenledi. Köy meydanında düzenlenen cenaze törenine; Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, annesi Necla ve babası Ali Rıza, ağabeyi Ersun Karataş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende şehidin ailesi ve akrabaları gözyaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta güçlük çeken ailesini görevli komutanlar teselli etti. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Karataş köy mezarlığında toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar