Şehit aileleri Bafra'ya kurulacak mobese sistemi için destek istedi

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, ilçenin daha güvenli bir yapıya kavuşması için mobese sistemi kurulmasını istedi.Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hakan Keser, Bafra'da Samsun’un diğer...

Google Haberlere Abone ol
Şehit aileleri Bafra'ya kurulacak mobese sistemi için destek istedi

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, ilçenin daha güvenli bir yapıya kavuşması için mobese sistemi kurulmasını istedi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hakan Keser, Bafra'da Samsun’un diğer ilçelerine nazaran suç oranlarının daha yüksek olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "İlçenin güvenliğini sağlamak ve suç oranını azaltma adına caydırıcı rolü olan mobese sisteminin kurulmasını özellikle istiyoruz. Mobese sistemi yapılan araştırmalara göre 21 noktada 84 adet kameradan oluşuyor. Bu sistemin maliyeti ise 1 trilyon 200 bin TL. Devletimiz bu paranın 800 bin lirasını gönderdi. Fakat 400 bin lira açık var. Bu açığın kapatılması için Bafra Ticaret Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ziraat Odası ve Bafra Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Bafralı iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Eğer 400 bin lira temin edilemezse kurulacak mobese sistemi eksik olacaktır. ’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar