Sedat Peker cezaevinden çıktı

Ergenekon Davası kapsamında tutuklu olan Sedat Peker tahliye oldu. Silivri Cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, 10 yıldır kaldığı cezaevinde kaldığını hatırlatan Peker, "Bu 10 sene süre zarfında ülkemizde pozitif yönde olan gelişmeleri, değişmeleri taki.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker cezaevinden çıktı

Ergenekon Davası kapsamında tutuklu olan Sedat Peker tahliye oldu.

Silivri Cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, 10 yıldır kaldığı cezaevinde kaldığını hatırlatan Peker, "Bu 10 sene süre zarfında ülkemizde pozitif yönde olan gelişmeleri, değişmeleri takip edebildim" dedi.

Peker şunları söyledu; "Kendimle ilgili hissiyatım bu gelişmelere ve değişmelere uyum sağlayabileceğim, ayak uydurabileceğim yönündedir. Takdir edersiniz ki son 10 yıl içinde birçok yeni ülkeler kuruldu, birçok ülkeler yıkıldı. Gördüğünüz üzere ben hala hem ruhen, hem bedenen hayattayım ve dimdik ayaktayım. Bundan sonra mücadelemize, hayat yaşamımıza, ülkemizdeki pozitif olan gelişmelerle beraber uyum sağlayarak devam edeceğiz. Cezaevlerinde bulunan tüm kader mahkumlarının, tabii ki ırz düşmanları ve zalim olanların değil, gerçekten haksız şekilde cezaevinde yatan bütün insanların çoluklarına, çocuklarına, ailelerine kavuşmalarını tüm kalbimle yüce Allah'tan diliyorum."
CİHAN

Yorumlar