Seçmen belediye başkan adaylarına internetten soru yöneltiyor

Isparta’da Batı Akdeniz Stratejik Araştırmalar Enstitüsü’nün (BASA) kurduğu 'www.

Google Haberlere Abone ol
Seçmen belediye başkan adaylarına internetten soru yöneltiyor

Isparta’da Batı Akdeniz Stratejik Araştırmalar Enstitüsü’nün (BASA) kurduğu 'www.basasecim.com' internet sitesi seçmenler için büyük bir hizmet ortaya koyuyor.

    Belediye başkan adaylarının yaptıkları faaliyetleri ön plana çıkaran site, soru-cevap bölümü ile de dikkat çekiyor. 'Adaylara Soru Sor' bölümü ile seçmen ve aday arasında önemli bir iletişim ağı kuruyor. Akıllardaki soru işaretlerini giderme adına açılan sitenin bu önemli girişimi seçmen ve adaylar arasındaki irtibatı sağlamadaki büyük kolaylık her iki taraf için de büyük beğeni topluyor.

Vatandaşlar, internet sitesi aracılığıyla MHP'den Isparta Belediye Başkanı ve gelecek dönem de aday olan Yusuf Ziya Günaydın'a daire fiyatlarının yüksek olmasından dolayı orta gelir vatandaşın daire alamadığını gibi kiraların da çok yüksek olduğunu söyleyerek TOKİ evleri düşünüp düşünmediğini, eski ISBAŞ fabrikasının ne zaman kalkacak gibi sorularını yöneltti. Başkan Yusuf Ziya Günaydın da, "Isparta Belediye Başkanı olarak ilimizde TOKİ düşünmüyorum. Belediye konutları yapmayı düşünüyorum. Eğer bunları yaparsak ilimizde kira ve konut fiyatları düşecektir. ISBAŞ Fabrikasi 1 Mart 2014 tarihinde basın mensuplarının ve mahalle halkının huzurunda kaldırılarak üretimine son verecek." şeklinde cevapladı. CİHAN

Yorumlar