Sarılar: Cihan sonuçların güvenirliğini test ettiğimiz bir ajans

Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, seçim sonuçlarını her zaman olduğu gibi Cihan Haber Ajansı’ndan (Cihan) aldıklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Sarılar: Cihan sonuçların güvenirliğini test ettiğimiz bir ajans

Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, seçim sonuçlarını her zaman olduğu gibi Cihan Haber Ajansı’ndan (Cihan) aldıklarını belirtti. Sarılar, Cihan’ı seçim sonuçlarının güvenilirliğini test ettikleri bir ajans olarak gördüğünü söyledi.

Bugün yapılan seçim sonuçlarını Türkiye’ye yine Cihan duyurdu. Sonuçları en doğru ve en hızlı şekilde kamuoyuna duyurmak için üç aydır hummalı bir çalışma yürüten ajans, bu seçimde de başarısını tescilledi. Birçok medya kuruluşu, 2002’den bu yana olduğu gibi Cihan’dan aldığı verileri ekranlarına yansıttı.

Basın kuruluşlarından Cihan’ın bu başarısına takdir geldi. Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, seçim sonuçlarını duyurma konusunda Cihan’ın deneyimini bildiklerini belirtti. 2002’den beri bütün seçim sonuçlarını Cihan’dan aldıklarını hatırlatan Sarılar, “Artık şunu biliyorum Cihan seçim sonuçlarını okumakta ve abonelerine iletmekte son derece deneyim kazanmış bir ekibe sahip. Dolayısıyla seçim sonuçlarının bizim açımızdan güvenirliğini test edeceğimiz bir ajans olarak görüyorum.” dedi.

Hiçbir paniğe kapılmadığını ve yıllardır Cihan’ın sonuçlarına hep güvendiklerini kaydeden Sarılar, “Onlarla çalışmaya devam ettik, devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu sene ilk kez Anadolu Ajansı’nın da sonuç vermeye başladığını kaydeden Sarılar, rekabetin kaliteyi artıracağını söyledi.
CİHAN

Yorumlar