Sarıgül: Yurttaşlarımız özgür ve mutluysa arzu ettikleri partiye oy versin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Esenler’de esnaf ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: Yurttaşlarımız özgür ve mutluysa arzu ettikleri partiye oy versin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Esenler’de esnaf ziyaretinde bulundu. Burada bir konuşma yapan Sarıgül, “En büyük arzumuz şudur; bayrağımız huzurlu dalgalanıyorsa, yurttaşlarımız özgür ve mutluysa arzu ettikleri siyasi partiye oy versin.” dedi.

Mustafa Sarıgül, Esenler’de esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, kısa bir konuşma yaptı. Seçildikleri takdirde hiçbir zaman ayrım yapmayacaklarını belirten Sarıgül, “En büyük arzumuz şudur; bayrağımız huzurlu dalgalanıyorsa, yurttaşlarımız özgür ve mutluysa arzu ettikleri siyasi partiye oy versin.” dedi.

Son günlerde polislerin görev yerinin değiştirilmesine değinen Sarıgül, şöyle konuştu: “Şunu yapmamız lazım. Senin polisin benim polisim olmaz. Polis hepimizindir. Polis bizim evladımızdır, komşumuzdur, başımız dara düştüğünde kapısını çaldığımız emniyetimizdir. Şöyle bir şey düşünün ki polisimizin çocuğu okula gidiyor, yenge ona göre bir düzen kurmuş. Sabah kalkıyorsunuz ki 2 bin tane polis görevinden alınmış, emniyet müdürleri görevinden el çektirilmiş. Biz bunları doğru bulmuyoruz.”

“Senin adaletin benim adaletim olmaz” diyen Sarıgül, şu ifadeleri kullandı: “Soruşturma esnasında iken bir emniyet müdürünü savcıyı görevden alamazsınız. Hizmet yapanları yaptıkları hizmetten dolayı Allah razı olsun demeniz lazım. Hizmet yaparken yanlışları, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenleri görüyorsa onlarla ilgili soruşturma açıyorsa seni o saatte ben görevden alıyorum diyorsanız, o zaman şu soruyu sormak lazım. Bugün iktidar olanlar yarın muhalefete düştüğü zaman kendilerine nasıl davranılmasını istiyorlarsa bugün iktidarda iken da polisimize, savcımıza, vatandaşımıza karşı aynı şekilde davranması lazım.” CİHAN

Yorumlar