Sarıgül: 'Topbaş' twiti mizah amaçlı

CHP’den, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Twitter’da kendi hesabından ‘Kazandibi Süper! Hep söyledim yine söyleyeceğim; herkes en iyi bildiği işi yapmalı-Saray Muhallebicisi’ yazısıyla alakalı, bundan haberinin olmadığını ve arka.

Google Haberlere Abone ol
Sarıgül: 'Topbaş' twiti mizah amaçlı

CHP’den, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Twitter’da kendi hesabından ‘Kazandibi Süper! Hep söyledim yine söyleyeceğim; herkes en iyi bildiği işi yapmalı-Saray Muhallebicisi’ yazısıyla alakalı, bundan haberinin olmadığını ve arkadaşlarının mizah yaptığını söyledi. Sarıgül ayrıca, AK Parti Genel Merkezi’nin heyecanını endişesini ve sinkaflı konuşmalarını hayretle izlediğini dile getirdi.

Mustafa Sarıgül’ün bugün Twitter hesabından Saray Muhallebicisi’nin sahibi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı kastederek, “Kazandibi Süper! Hep söyledim yine söyleyeceğim; herkes en iyi bildiği işi yapmalı” yazılı twit atıldı. Twitin sonunda ise ‘Saray Muhallebicisi’ konumu bildirildi.

'ARKADAŞLARIMDAN TWİTİ KALDIRMALARINI İSTEDİM'

Esnaf ziyaretinde bulunan Sarıgül, gazetecilerin söz konusu twitle alakalı sorusunu cevapladı. Twitten daha yeni haberi olduğunu belirten Sarıgül, “Konu bana şimdi intikal etti. Ben üzüldüm. Arkadaşlarımdan rica ettim. Onu kaldırmalarını istedim. Onlar bir muziplik yapmışlar. Bunu kesinlikle doğru bulmuyorum. Bütün adayların yaptığı işe saygı duyuyorum. Arkadaşlarımız bir muziplik yapmışlar. Mizah şeklinde değerlendirmek lazım. Kadir Ağabey’in de alınmaması lazım. Ben şimdi arkadaşlarımdan rica ettim. Hemen kaldırıyorlar.” dedi.

Tüm İstanbul ve Türkiye’yi kapsayacak şekilde çalışma yapacaklarını ifade eden Sarıgül, “İstanbul’da önümüzdeki günlerde trafiğin nasıl çözüleceğini, ulaşımda aksayan yönlerin ne olduğunu, sanatta, turizmde, eğitimde, sağlıkta, ve emeklilerle ilgili neler yapılması gerektiğini konuşacağız. Kampanyamızda kesinlikle kırılma, darılma ya da rakiplerimizle ilgili olarak bu şekilde çalışma içerisinde olmayacağız. Kimseyi kırmak istemiyorum. Rakiplerimizle olan çalışmayı nezaket içerisinde yapmak istiyorum. Bizim agresif olmamıza gerek yok. Seçimi kazanıyoruz. Yurttaşlarımızın ilgisi beni çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

'AK PARTİ GENEL MERKEZİNİN SİNKAFLI KONUŞMALARINI HAYRETLE İZLİYORUM'

“Anketlerde önde gittiğimizi AK Parti Genel Merkezlerindeki heyecandan anlıyorum.” diyen Sarıgül, “AK Parti Genel Merkezi’nin heyecanını endişesini ve sinkaflı konuşmalarını hayretle, dikkatle ve ibretle izliyorum. Çünkü iktidar sadece kendi taraftarlarını değil, tüm vatandaşları düşünmesi lazım. İstanbul’u 20 yıldır yönetiyorlar. Hem yoruldular, hem yordular. Yorup ve yorulduklarının farkında değiller. AK Parti’ye oy veren yurttaşlar da bunu söylüyor.” ifadelerini kullandı.

Sarıgül, Şişli Belediyesi’ne yapılan silahlı saldırı ile alakalı basın mensuplarının sorularını cevaplamadı.

Öte yandan, Mustafa Sarıgül’ün dövmesini koluna yapan bir vatandaş, dövmeyi Sarıgül ve vatandaşlara gösterdi. Sarıgül'de teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar