Sarıçamlı muhtarlar Hüseyin Sözlü’yü ağırladı

Sarıçam’a bağlı Çirişgediği Köyü Muhtarı Murat Yaşar’ın öncülüğünde 38 köy muhtarı tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü için yemek verildi. Deliçay Mevkiinde verilen yemeğe binlerce Sarıçamlı katıldı....

Google Haberlere Abone ol
Sarıçamlı muhtarlar Hüseyin Sözlü’yü ağırladı

Sarıçam’a bağlı Çirişgediği Köyü Muhtarı Murat Yaşar’ın öncülüğünde 38 köy muhtarı tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü için yemek verildi. Deliçay Mevkiinde verilen yemeğe binlerce Sarıçamlı katıldı.

Hüseyin Sözlü Deliçay’a gelişinde davul zurna eşliğinde kurbanlar kesilerek büyük bir coşku ile karşılandı. Kur’an-ı Kerim okunup duaların edilmesinin ardından vatandaşlara hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, 30 Mart’a kadar uzun soluklu bir mücadele verdiklerini anlattı. Adaylık ve sonrasında başkanlık için en büyük desteği Sarıçamlılar’dan aldığını kaydeden Hüseyin Sözlü, “Benim bu yola çıkmamın altında samimi duyular var. Bu samimiyet duygularımın sonucu Cenab-ı Allah nasip etti, siz de destek verdiniz. Sizlerin teveccühüne layık olmak için Bilal Kardeşimle birlikte çalışacağız” dedi.

Koltukları değil gönülleri fethetmek için görev süresi boyunca tüm gayreti göstereceklerini belirten Hüseyin Sözlü şöyle devam etti: “Milli birliğimiz, cumhuriyetin kazanımları ve Büyük Önder Atatürk’ün mirası omuzumuzdadır. Bu bütünler silsilesi bizim kırmızı çizgilerimizdir. 30 Mart’ın Kürdistan’ın sınırlarının çizileceği gün olduğunu söylediler, özerklikten söz ettiler. Sizler milliyetçi hareketin adaylarına oy vererek sadece hizmet edecek ekibi seçmekten öte şer odaklarına ve işbirlikçilere de ders verdiniz. Kimse milliyetçi hareketin gücünü hafife almasın. Bugün Türkiye’de kardeş kavgasına müsaade etmemek için milliyetçi hareketin ilkeli lideri Devlet Bahçeli vakarlı bir duruş sergilemektedir. Bunu hafife almasınlar. Kötü niyet devam ederse bu milletin evlatları hainlere karşı kale gibi duracaktır. Atalarımız geçmişte bu vatan için hangi bedeli ödediyse bugün de milletin evlatları buna hazırdır.”

Hüseyin Sözlü, 30 Mart’tan sonra yerel yönetimlerde yeni bir dönemin başladığını vurguladı. Adanalıların kendilerinden birini seçtiğinin altını çizen Hüseyin Sözlü, “Adana’yı Türkiye’nin en önemli merkezi yapmak bizim boynumuzun borcudur. Biz seçim kazanmak için altından kalkamayacağımız vaadlerde bulunmadık” dedi.

Adana’da insanların iş güç sahibi olması ve refah içinde yaşaması için çalışacaklarını anlatan Hüseyin Sözlü, bunu 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Ceyhan’da başardıklarını ifade etti. Hüseyin Sözlü, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Ceyhan’da başardıysak Adana’da da başaracağız” diye konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, Hüseyin Sözlü’nün desteği ile Sarıçam’ın yeniden inşaa edileceğini belirterek, Sözlü’ye teşekkür etti. Halayların çekildiği, şiirlerin okunduğu yemeğe Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN

Yorumlar