Sarayburnu'nda Erkek Cesedi Bulundu

Fatih Sarayburnu'nda, surların arka kısmında 35-40 yaşlarında, yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen bir erkeğe ait ceset bulundu. Polis, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde duruyor.

Google Haberlere Abone ol
Sarayburnu'nda Erkek Cesedi Bulundu

İstanbul Fatih Sarayburnu'nda saat 18.00 sularında yurttaşlar kıyı kenarındaki surların art yönünü gezdiği sırada, burada bir bey cesediyle karşılaştı. Cesedi gören 2 şahıs vaziyeti derhal polise bildirdi.

POLİS İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen polis ekipleri cesedin çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Surlara giriş-çıkışı da kapatan polis, daha sonra cesedin üstünde tetkik yaptı.

BOĞAZINDA ÇİZİKLER VAR

Ölen bireyin boğazında çizikler olduğu, ayakkabısının tekinin ise hadise yerinden takribî 1 mt. mesafede bulunduğu öğrenildi. Cesedin üstünden herhangi bir kimlik, cüzdan ve ya telefon çıkmadığı öğrenildi. Yapılan araştırmada ölen bireyin 35-40 yaşlarında bulunduğu ve yabancı uyruklu bulunduğu hesap ediliyor.

BOĞUŞMA SONRASI ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR

Polis, olayın cinayet olma ihtimali üstünde duruyor. Cesedin yaşanan boğuşma sonrasında boğularak öldürüldüğü değerlendiriliyor.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin takribî 2 saat devam eden çalışması sonunda ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis ekiplerinin hadise hakkında soruşturması devam ediyor.

SARAİ SİERRA DA AYNI YERDE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

7 Ocak 2013 günü Türkiye'yi dolaşmak üzere İstanbul'a gelen fotoğrafçılık meraklısı iki çocuk anası Amerikalı Sarai Sierra, Beyoğlu, Tarlabaşı'nda bir oda kiralamıştı. Sierra, bir zaman İstanbul'u gezdikten sonra cesedi, Cankurtaran'daki tarihsel surlarda günler sonra bulunmuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar