Sanayinin hırsızına suç üstü

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde sanayi dükkânlarında hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi yakalandı. Polis ekipleri sanayide devriye gezerken orta blokdaki iş yerinde hırsızları suçüstü yakaladı. Polis ekiplerinin ilk önce hırsızlar...

Google Haberlere Abone ol
Sanayinin hırsızına suç üstü

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde sanayi dükkânlarında hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi yakalandı.

Polis ekipleri sanayide devriye gezerken orta blokdaki iş yerinde hırsızları suçüstü yakaladı. Polis ekiplerinin ilk önce hırsızlar için bekleyen aracı takibe aldı, ancak hırsızlar izlerini kaybettirdi. Ekipler tekrar sanayiye gelerek iş yerinin çevresinde el feneri ile çalışma yaparken, otlar içine gizlenen hırsızlardan birini fark etti. Polis ile hırsızı kovalayarak D 400 karayolunda yakaladı. Yakalanan hırsız Recep Yılmaz (22) gözaltına alındı. İş yeri hırsızlar tarafından açılarak malzemeleri çalınmak istenen esnaf Kadir Erdemir, iki kaynak makinesi ve 50 yakın profil demirlerin hırsızlar tarafından dışarı çıkarıldığını ancak devriye gezen polis ekibinin hırsızlığa izin vermediğini söyledi.

Kadir Erdemir, iş yeri kilidini 100 metre ilerde ki başka bir işyerinin önüne bırakıp üzerini teneke ile kapattıklarını söyledi. Erdemir, ışıklandırma olmadığı için kameraların hırsızlık olayını net göstermediğini belirterek, ilgililerden aydınlatma hususunda çözüm beklediklerini söyledi. Sanayi esnafı Polis ekiplerine yardımcı olmak için iş yerlerini açar açmaz kameralarını kontrol etti. Sanayi esnaflarından Yahya Salman, neredeyse her ay hırsızların işyerlerine girdiğini belirterek, yakalanan hırsızın önceki hırsızlık olaylarıyla da bağlantısı olabileceğini söyledi. Yahya Salman, hırsızın gece 03:44 de kamera kayıtlarında olduğunu belirterek, sahur bitiminde insanların en uykulu saatinde hırsızın iş yerlerine girmek istediğini söyledi. Salman hırsızı yakalayan Polis ekiplerine teşekkür ederek, hırsızın yakalanmasıyla esnafların rahat bir nefes aldığını söyledi.

CİHAN

Yorumlar