Sanayi esnafından mevcut yönetimle devam kararı

Samsun’un Terme ilçesi Sanayi Sitesi esnafı genel kurul için bir araya geldi. Genel kurulda mevcut yönetimin süresi 2 yıl oy birliğiyle uzatıldı.Sanayi sitesi konferans salonunda yapılan kongrede Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Aydın güven...

Google Haberlere Abone ol
Sanayi esnafından mevcut yönetimle devam kararı

Samsun’un Terme ilçesi Sanayi Sitesi esnafı genel kurul için bir araya geldi. Genel kurulda mevcut yönetimin süresi 2 yıl oy birliğiyle uzatıldı.

Sanayi sitesi konferans salonunda yapılan kongrede Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Aydın güven tazeledi. Genel kurulda önemli mevcut kooperatifin haklarının kurulacak olan Sanayi Derneği'ne devredilmesi kararı da alındı. Sanayi sitesinin ilk kurulduğu dönemde hak sahibi olan kurucu üyelerin ve dükkân sahiplerinin uzun zaman dilimi içinde ölmesi ve dükkanlarını satmasından dolayı yasal olarak işlem yapamadıkları için kurulacak olan yeni sanayi derneğine hakların devredilmesi ve dernek üzerinden çalışmaların yürütülmesi karara bağlandı. Esnafların da görüşlerini beyan ettiği genel kurulda alınan kararlar oy çokluğuyla kabul edildi.

BLOK BAŞLARI VE YOL KENARI BELEDİYEYE DEVREDİLDİ

Park ve yeşil alan sıkıntısından dolayı sanayide blok başlarında bulunan park alanları ve yol kenarında bulunan otopark yeri şartlı olarak belediyeye devri kararlaştırıldı.

Kongre sonunda teşekkür konuşası yapan Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Aydın, “Çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek, hepimiz burada sanayi esnafıyız ekmek kapılarımızı en güzel şekliyle müşterilerimize açmalıyız. Bunun için sanayi yönetimi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Özellikle otopark sorununu en kısa sürede çözerek sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar