Sanatçı Hadise, şarkı yüzünden davalık oldu, 2 yıldır tebligat yapılamıyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2012 yılında yılbaşı gecesi konser vermek için ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz ile anlaştı. Alınan bilgiye göre, ünlü şarkıcı 3 şarkı söyleyerek konseri yarıda kesti. Bunun üzerine belediye yetkilileri...

Google Haberlere Abone ol
Sanatçı Hadise, şarkı yüzünden davalık oldu, 2 yıldır tebligat yapılamıyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2012 yılında yılbaşı gecesi konser vermek için ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz ile anlaştı. Alınan bilgiye göre, ünlü şarkıcı 3 şarkı söyleyerek konseri yarıda kesti. Bunun üzerine belediye yetkilileri Hadise'ye kamuyu zarara uğrattığı gerekçesiyle tazminat davası açtı. Ancak, Hadise'nin Türkiye'deki adresi bulunamadığından dolayı gerekli tebligat gönderilemiyor. Bundan dolayı söz konusu dava bir türlü ilerlemiyor.

    CHP’li Tepebaşı Belediyesi 2012 yılında yılbaşı gecesi için konser düzenledi. Konserde de şarkı söylemek için sanatçı Hadise ile anlaştı. Ancak, Eskişehir’e gelen Hadise gecede sadece 3 şarkı söyledikten sonra sahneden indi. Bunun üzerine CHP’li belediye başkanı Ahmet Ataç, Hadise’ye kamuyu zarar uğrattığı gerekçesiyle dava açılmasını istedi.

    Başkan Ataç’ın talimatı üzerine harekete geçen Tepebaşı Belediyesi'nin avukatları, sanatçı Hadise’ye dava açtı. Ancak, Hadise’nin Türkiye’de ikametgah adresi bulunamadığı için, kendisine tazminat davası açıldığı tebligat edilemedi. 2012 yılından beri sanatçının adresine ulaşamayan yetkililer tebligatı da bir türlü yapamıyor. Bunun için davada bir türlü ilerlemiyor.

    Tepebaşı Belediyesi'nin avukatları Hadise Açıkgöz’ün Türkiye’deki menajerlerinin Hadise’nin Belçika’da yaşadığı gerekçesiyle tebligatları almadığını belirtti. CİHAN

Yorumlar